VetPlan hund

VetPlan er utviklet for at din hund skal ha det godt. Innholdet er satt sammen av våre veterinærer for å forebygge sykdom og lidelser, men også for å kunne oppdage disse i et tidlig stadium. VetPlan Senior inneholder de blodprøvene som anbefales årlig for hunder over 7 år. Snakk med personalet på klinikken om hvilken plan som passer best for din hund.

Oversikt over VetPlan hund og tjenestene som er inkludert: 

Tjenester VetPlan basis Ord. pris VetPlan senior Ord. pris
Helsekontroll med vaksinering

Tannkontroll

Konsultasjon**

Generell blodprøve

Blodprøve stoffskifte***

Urinprøve

Avføringsprøve

Kloklipp (uten holdehjelp)****

Resepter****

Totalt

1

1

1

1

1

Inntil 6 stk

Ubegrenset

249 kr/mnd

758,-*

325,-

820,-

681,-

656,-

440,-

220,-

3900,-

1

1

1

1

1

1

1

Inntil 6 stk

Ubegrenset

359 kr/mnd

758,-*

325,-

820,-

1313,-

469,-

681,-

656,-

440,-

220,-

5682,-

* Snittpris ved fullvaksinering hvert 3. år.
** Våre konsultasjoner er på 20 minutter for å ha bedre tid til din hund.
*** Blodprøve stoffskifte måler stoffskiftehormonet TT4 og utføres sammen med generell blodprøve.
**** Pris er regnet ut fra et snitt på to resepter og to kloklipp (uten holdehjelp) i året.

Som VetPlan-kunde får du dessuten:

  • Eksklusiv bonusordning på fôr fra Hill’s og Specific
  • 50 % rabatt på våre kurs
  • Gratis vektkontroll og ernæringsrådgivning
  • 10 % rabatt på profesjonell tannbehandling
  • 10 % rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige
  • Kjør 4 og få den 5. gratis av alle Dechra pleieprodukter
  • 10 % rabatt på HD/AD-røntgen

VetPlan Senior-kunder får også:

  • Ytterligere 5 % rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige (totalt 15 % rabatt)

VetPlan Basis
249 kr
per måned.
Spar minst
912 kr per år.

VetPlan Senior
359 kr
per måned.
Spar minst
1374 kr per år.

Beskrivelse av tjenestene i VetPlan

Helsekontroll og konsultasjon

Ved en helsekontroll gjør veterinæren en klinisk undersøkelse av øyne, ører, tenner og munnhule, slimhinner, knokler og ledd, klør, kjønnsorganer, hud, pels, hjerte og lunger. Små helseproblemer kan utvikle seg til alvorlige sykdommer hvis de ikke behandles, og prognosen er bedre jo fortere man griper inn. Å oppdage tegnene tidlig kan redde liv! Årlig helsekontroll er inkludert i VetPlan. Ved mistanke om at hunden er syk, kan det være behov for ytterligere undersøkelser og prøver for å diagnostisere og behandle. VetPlan inkluderer en konsultasjon. Denne kan brukes til videre utredning eller som første innledende undersøkelse hvis det er mistanke om at det er noe galt med hunden din*.

Vaksinasjon

Vaksiner forebygger sykdom. Kun friske dyr bør vaksineres, så før vaksinen settes foretar dyrlegen en helsekontroll. I Norge vaksinerer vi mot kennelhoste, valpesyke, smittsom leverbetennelse og parvovirus.

Blodprøve

En blodprøve gir informasjon om status på indre organer, om blodprosent, samt om det er en infeksjon i kroppen. Begynnende organsvikt kan ses på en blodprøve lenge før hunden utvikler kliniske tegn som er åpenbare for deg som eier. Tidlig diagnose og igangsetting av behandling gir bedre prognose. En av ti hunder utvikler nyresykdom i løpet av livet. Spesielt eldre dyr er utsatt, så vi anbefaler alle med hunder over 7 år å velge VetPlan Senior, hvor blodprøve er inkludert.

Urinprøve

Urinen sjekkes for funn av blod, proteiner, sukker eller krystaller som kan avsløre sykdommer som diabetes, nyresvikt, infeksjon mm. Urinprøven viser tegnene til sykdom lenge før du som eier oppdager tydelige symptomer på hunden, og dermed kan behandling settes inn raskere. I VetPlan er det inkludert analyse av en urinprøve.

Avføringsprøve

En avføringsprøve kan brukes for å se etter forekomst av blod, mage-tarmparasitter mm. Prøvesvaret kan, sammen med andre undersøkelser, hjelpe veterinæren til å stille riktig diagnose. Om det f. eks. oppdages innvollsorm hos hunden, vil det være nødvendig med en ormekur.

Helsekontroll med tannkontroll

Mange hunder lider av tannproblemer uten at eier merker dette. Regelmessige tannkontroller kan avdekke problemer tidlig, slik at vi kan sette inn tiltak. I VetPlan har vi inkludert en tannkontroll. Dette er for å sikre optimal oppfølging av din hund. Hvis det avdekkes behov for ytterligere undersøkelser (f. eks. røntgen) eller behandling, vil du kunne avtale en videre behandlingsplan med din veterinær. Disse undersøkelsene og behandlingene er ikke inkludert i VetPlan, men det tilbys 10% rabatt på tannrens.

I tillegg får VetPlan-kunder gratis resepter, inntil 6 kloklipp i året, samt vekt- og fôringsveiledning.

Sammen tar vi ansvar for helsen for din hund, og gir den de beste forutsetninger for et langt og sunt liv.

*konsultasjon utover 20 minutter, videre undersøkelser som f. eks. bakteriedyrkning, røntgen og andre typer blodprøver er ikke inkludert.

Trenger man en vanlig dyreforsikring også?

VetPlan inkluderer tjenester som skal være med på å legge til rette for god helse. VetPlan er imidlertid ingen forsikring, og dekker ikke utgifter ved sykdom og ulykker. Vi anbefaler alltid å tegne en dyreforsikring som dekker uforutsette hendelser, uansett om du velger VetPlan eller ikke.

Som VetPlan kunde får du god rabatt på dyreforsikring hos Gjensidige.