Kristiane Fon Holmøy, resepsjonist.

Kristiane kom til oss i oktober 2016. Hun er den du oftest hilser på først når du kommer til oss, eller den blide stemmer du møter i andre enden av telefonen når du ringer. Kristiane er klinikkens «kaospilot». Kristiane skal begynne å studere til sykepleier høsten 2018. Hun kommer til å bli savnet av både oss på klinikken og kundene våre. Heldigvis kommer innom og tar en vakt når hun har mulighet.

«Jeg har vært rundt omkring etter videregående skole, en har endelig landet trygt og godt på Larvik smådyrklinikk hvor jeg trives som aldri før. Jeg syns det er kjempekoselig å slå av en prat, hjelpe til med det jeg kan for kunder og gjør mitt beste for at både de og dyrene gårfornøyde hjem igjen. Jeg har alltid hatt stor omsorg for dyr og syns det er like spennende å lære mer om disse fantastiske skapningene hver dag. Fikk min beste venn, Sansa, for 4 år siden (en nydelig blanding av Labrador og Border Collie) og tilbringer mye av fritiden utei skogen med henne. Å få jobbe på dyreklinikk har alltid vært min drøm, og her vet jeg at de får den beste hjelpen og all den omsorgen de trenger – Kjæledyrene er jo som oftest noe av det kjæreste man har. »